Resultaten voor grenen antieke kasten

grenen antieke kasten
industrieel vintage brocante antiek woonaccessoires.
Vind bij ons een grote verscheidenheid aan stijlen: Industrieel, Vintage, Brocante en Grenen, Antiek en Curiosa, Wij bieden u industriële lampen, werkbanken, krukken, stoelen en tafels, veel Brocante meubelen in originele kleur en veel kleingoed allen met hun eigen verhaal.
Houten kasten schilderen: ideeën en stappenplan! Verf en kleuren voor binnen en buiten decoratie-ideeën Levis.
Houten kasten schilderen: ideeën en stappenplan! Houten kasten schilderen: ideeën en stappenplan! Deze ideeën geven je ruimte instant extra punch. Kast met kleurnuance. Eindelijk de gedroomde tint gevonden voor je ladekast, maar moeilijk kiezen tussen de verschillende nuances? Niet nodig: gebruik ze gewoon allemaal.
Object moved.
meubelwinkel voor stoelen, tafels en meubelen op maat / Atelier Tack.
voor tafels en stoelen zie ook www.tafels-stoelen.be voor meer specificaties. Als ambachtelijk meubelatelier en meubelwinkel maakt en verkoopt Atelier Tack stoelen, massieve houten meubelen en kasten ook op maat, maatwerk tafels in eik, beuk, kers kerselaar, noten notelaarden, grenen en esdoorn ahorn, 100 % massief, met een grote collectie eiken, kersen kerselaren, beuken, noten notelarendennen, grenen en lederen stoelen, slaapkamers en eetkamers, meubels klassiek en modern, landelijke stijl en design, kopie antiek, eetplaatsen engelse stijl en franse stijl maar ook kleerkasten, boekenkasten, wandkasten en vitrinekasten, tv-kasten, pc-kasten, maatkasten, stijlmeubelen, bureaumeubelen, zetels, zitmeubelen en salons, ook op maat.
Grenen kast Amelia's' hoeve.
Grenen meubelen nieuw van oud hout. Oud en antiek kleingoed. Oude schrijfkisten of schrijfboxen. Oude en antieke schilderijen. Oude en antieke beelden. Oude en antieke houten dozen. Gekleurd glas en bewerkt glas oud. Diverse oud houten voorwerpen. Oud engels silverplate.
Hoe herken ik een antiek meubel? Kunst en Cultuur: Diversen.
De deuren van de meeste Nederlandse, maar ook Engelse antieke meubels zijn bevestigd met speunen in plaats van scharnieren. Speunen zijn twee metalen smalle plaatjes waarvan één met een gat en de andere met een pin, deze vallen in elkaar.
Welkom bij Dick Visser AntiekRestauratie.
Sinds 1987 geniet antiekrestaurator Dick Visser van de schoonheid en bouw van antieke meubelen. Dat inzicht werd nu gebundeld in eigen ontworpen boekenkasten. Uniek aan het ontwerp is de aandacht voor de verhoudingen en de fijne kleurschakeringen. Hoewel de kasten groot en sterk zijn, kunnen ze toch gedemonteerd en dus getransporteerd worden.
Verkoop van meubelen Melsele Antiek Den Ouden Overzet.
Antiek Interieur Den Ouden Overzet, Grote Baan 238, 9120 Melsele, België, Belgium. Antieke kasten in een nieuw jasje, Antiek Interieur Den Ouden Overzet, Melsele. Je kan je oude kasten een nieuwe bestemming geven met een aangepast kleurtje en enige kleine veranderingen.

Contacteer ons